NYBYGG


Drømmer du om å bygge eget hus, eller har du behov for et tilbygg til eksisterende bolig? 

Gjennom vårt samarbeid med Byggmann gir vi deg tilgang til mange flotte kataloghus i Byggmann's inspirasjonskatalog. Vi bygger også hytter og garasjer. Om du ikke finner drømmeboligen i katalogen, tegner vi huset for deg basert på dine ønsker og behov. Det samme gjelder om du ønsker et flott tilbygg til boligen din.

Ta kontakt og fortell oss om dine byggeplaner. Vi hjelper deg hele veien.

 
En bolig er mer enn bare en bolig. Her skal dine drømmer kunne leve sitt eget liv. En god bolig skal gi deg ro og hvile, og være en plass der du samler krefter. Sammen med deg ønsker vi å realisere din boligdrøm. 

Byggmann-katalogen er ment å være en inspirasjonskilde og i årets katalog finner du hele 35 kataloghus å drømme deg bort i. 
 

KLIKK HER for å bla i onlinekatalogen

KLIKK HER for å bestille en gratis
katalog rett hjem i postkassa


Vi hjelper deg hele veien 

 

Ved å velge SEIM BYGG AS til å gjøre jobben for deg, forholder du deg til én totalleverandør som tar seg av hele prosessen - fra prosjektering til nøkkelferdig bolig. 

Vi samarbeider med lokale partnere innenfor VVS, elektro, byggevarer, grunnentreprenører og betongentreprenør. 

Kontakt oss for en hyggelig boligprat!

Daglig leder - Terje Seim


Som medlem av boligkjeden Byggmann, har vi tilgang til dyktige arkitekter og tekniske tegnere som tegner din drømmebolig basert på dine ønsker og behov.

De har lang erfaring og kunnskap innen byggeprosjektering, og leverer komplett teknisk materiell til ditt byggeprosjekt. 


 

KONTAKT OSS for å fortelle oss om din boligdrøm