Hovden - variant av Byggmann kataloghus

 

 


En variant av Byggmann-huset HOVDEN er satt opp for et voksent ektepar i Sagstadvegen 63 på Frekhaug. 

HOVDEN er en moderne bolig på ett plan for deg som ønsker noe enkelt, men likevel noe annerledes. Huset er praktisk med stue og kjøkken iden ene enden, og soverom og bad i den andre enden. Vaskerom og innvendig bod er plassert i forbindelse med kjøkken og kan benyttes som bi-inngang. Huset har overbygde uteplasser. Ekstra takhøyde gir god romfølelse i stue. 

HOVDEN er en stilig bolig på et plan, et meget praktisk hus med spennende løsninger. Denne boligen er tilpasset kundene sitt ønske og vi leverte garasje i samme stil som boligen. Vi tilpasser alle boliger og garasjer til kunders ønsker og tomtens beskaffenhet. 

Er dette en bolig du kan tenke deg å bygge? Ta kontakt, og vi hjelper deg.

 
Funksjonell seniorfunkis

Huset blei for stort, men dei fann ikkje noko leilegheit dei ville ha. No har Erna (69) og Kjell Mjåtvedt (72) gjennom tett samarbeid med Seim Bygg fått seg nytt draumehus.

 

Erna Kjell er innflytta i Sagstadvegen 63- Huset dei flytta frå ligg i Sagstadvegen 65, nokre få meter frå nyehuset. Dei har rett og slett bygd på eiga tomt. Å flytta frå eit nærområde dei har djupe røter i, var ikkje noko dei ønskte. Likevel følte dei at det var tid for å forlata den store generasjonsbustaden over tre etasjar.

– Me har helse, men me har ikkje helse til å halda eit så stort hus som det med har budd i til no, forklarer Erna.

Den nye einebustaden har universell utforming og alt på eitt plan. Saman med Seim Bygg har Erna og Kjell fått tilpassa einebustaden både etter tomteforhold og med omsyn til praktiske løysingar.

–Me er forhandlar av Byggmann-hus. Erna og Kjell hadde sett desse husa, og tok kontakt med oss. Dermed starta prosessen fram mot ferdig hus for deira del, fortel dagleg leiar Terje Seim i Seim Bygg.

Det nye Byggmann-huset har eit bruksareal på 120 kvadrat. I tillegg kjem mellom anna garasje.

 

 

Erna og Kjell i sin nye bolig